Τι είναι το Life Coaching;

Το Coaching είναι μια διαδικασία προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης που σύντομα ελπίζω θα μπει στις ζωές όλων μας!

Είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο και είναι το μυστικό πίσω από χιλιάδες πετυχημένους ανθρώπους που χάρη σ’ αυτή τη μέθοδο πέτυχαν τους στόχους τους, άλλαξαν τη ζωή τους , βρήκαν την σωματική, πνευματική και ψυχική τους ισορροπία και απέκτησαν μια ζωή γεμάτη νόημα και πληρότητα!

Το Coaching είναι η μέθοδος γνωσιακής αναδόμησης που αναπτύχθηκε ως εργαλείο για τη βελτίωση της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου σε όλους τους τομείς που τον απασχολούν στην καθημερινότητά του.

Είναι μια διαδικασία ερωταποκρίσεων που πρέπει να γίνεται από καταρτισμένο άτομο που το έχει σπουδάσει και μπορεί να χρησιμοποιήσει κατάλληλα τεχνικές και μεθόδους. Βασίζεται στο Σωκρατικό διάλογο και μέσω της συζήτησης μεταξύ Coach (προπονητή) και Coachee (προπονούμενου) επιτυγχάνεται η αναδιάρθρωση της σκέψης, η αλλαγή της συμπεριφοράς και σταδιακά αλλά μόνιμα έρχεται η επιθυμητή βελτίωση και κυριολεκτικά η μεταμόρφωση της ζωής μας!

Ποιο απλά είναι η μέθοδος που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον καλύτερό σου εαυτό, τις δυνατότητές σου, τα ταλέντα σου. Θα σε μάθει πως να τα εξελίξεις και πως να τα αξιοποιήσεις ώστε να έχεις τον έλεγχο του εαυτού και της ζωής σου, να πετύχεις τους στόχους σου, να γίνεις εσύ ο δημιουργός του πεπρωμένου σου!

Η γνώση είσαι εσύ! Η δύναμη είσαι εσύ! Το μέλλον σου είσαι εσύ! Φτάνει να το ανακαλύψεις, γιατί κανείς δεν ξέρει τις ανάγκες, τα θέλω, και τα μπορώ σου, καλύτερα από εσένα τον ίδιο!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να σου δείξω τον τρόπο που θα τα φέρεις στην επιφάνεια. Το Life Coaching θ’ αλλάξει τη ζωή σου ριζικά και για πάντα. Γιατί οι σωστές ερωτήσεις δίνουν σωστές απαντήσεις!

Γι’ αυτό “κάνε το βήμα μπορείς, πέρνα στην λαμπερή πλευρά της ζωής”!

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Επικοινώνησε μαζί μου είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Μη διστάζεις να δοκιμάσεις μια ώρα συνεδρίασης εντελώς δωρεάν γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις πως ακριβώς λειτουργεί και φυσικά θα χαρώ πολύ να λύσω οποιαδήποτε απορία σου.