Τι είναι ο Life Coach;

Έχει φανταστεί κανείς τους ολυμπιονίκες μας ή την αγαπημένη του ομάδα να πηγαίνει στους αγώνες χωρίς προπονητή;

Εσείς γιατί πρέπει ν’ αντιμετωπίζετε τον αγώνα της ζωής μόνοι σας χωρίς βοήθεια, χωρίς καθοδήγηση, χωρίς προπόνηση;

Σ’ αυτή τη ζωή μας ρίξανε “επί σκηνής χωρίς πρόβα” όπως λέει και ο σοφός Πανεπιστημιακός καθηγητής και συγγραφέας Δ. Μπουραντάς.

Κανείς δεν μας προετοίμασε ούτε μας δίδαξε πως θα πορευτούμε, πως θα βρούμε το σωστό σύντροφο, πως θα γίνουμε σωστοί γονείς, ποιο επάγγελμα πρέπει ν’ ακολουθήσουμε, ποιος είναι ο ρόλος μας σ’ αυτή τη ζωή! Δεν έγινε ποτέ “κάστινκ”, βρεθήκαμε να παίζουμε “πρίμα βίστα”. 

Ο Life Coach είναι αυτός που θα σε προετοιμάσει, θα σου δείξει τον τρόπο, θα σε ξεμπλοκάρει, θα σε μάθει πως να βρίσκεις λύσεις, θα σε θωρακίσει, θα σε σπρώξει αν διστάζεις, θα σε συγκρατήσει αν αεροβατείς, θα είναι δίπλα σου! Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ο καθένας έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα και ένα δικό του τρόπο αντίληψης και συμπεριφοράς.

 Ο Coach θα ακούσει ενεργά και θα δουλέψει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που αφορά το κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και ειδικά! Μέσα σε λίγο χρόνο 10- 15 ώρες το πολύ, σαν “Coachee ” <<προπονούμενος, πελάτης>> θα μπορέσεις να αφομοιώσεις και να κάνεις τη γνώση κτήμα σου. Θ’ αλλάξεις την οπτική σου, θα μάθεις να διαχειρίζεσαι το μυαλό και τα συναισθήματά σου μόνο προς όφελός σου και ταυτόχρονα θα υπερνικήσεις όλα τ’ αρνητικά που περιορίζουν τις δυνατότητές σου.

 Μη διστάζεις ν’ ανοίξεις αυτό το μαγικό παράθυρο σ΄ ένα καινούργιο τρόπο ζωής.

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Επικοινώνησε μαζί μου είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Μη διστάζεις να δοκιμάσεις μια ώρα συνεδρίασης εντελώς δωρεάν γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις πως ακριβώς λειτουργεί και φυσικά θα χαρώ πολύ να λύσω οποιαδήποτε απορία σου. Έλα να πιούμε ένα καφέ, να πούμε μια καλημέρα δεν κοστίζει τίποτα δεν είναι δεσμευτικό, μπορεί όμως να είναι μαγικό!