Βιογραφικό

Tο σημαντικότερο πράγμα στο
Coaching είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης!

Με λένε Ιωάννα Βλαχοπούλου αλλά όλοι πλέον με φωνάζουν Γιάννα. Η ζωή μου ήταν, είναι και ελπίζω να συνεχίσει να είναι ένα ταξίδι. Σχεδόν με το που γεννήθηκα, αντί για σπίτι βρέθηκα σ’ ένα καράβι, εκεί μεγάλωσα μέχρι τα έξι μου χρόνια που έπρεπε να πάω σχολείο και ξαφνικά με “ξεμπαρκάρισαν” στους Παξούς στο νησί μου.  Τα καλοκαίρια “ξαναμπαρκάριζα” για το καράβι μέχρι την εφηβεία μου.

Ο πατέρας μου ήταν καπετάνιος και μ’ έμαθε να κυβερνάω και ν’ αντιμετωπίζω τις φουρτούνες. Η μάνα μου μ’ έκανε μαχήτρια και με έμαθε να μην εγκαταλείπω. Ο αδερφός μου, μου κρατούσε πάντα το χέρι και με πρόσεχε σαν κάτι πολύτιμο. Παντρεύτηκα πολύ νωρίς και λόγω ανασφάλειας παρέδωσα το τιμόνι σ’ άλλα χέρια με μακροπρόθεσμα ολέθρια αποτελέσματα.

Η λήξη της φαινομενικά “τέλειας ζωής μου” ως καλοπαντρεμένης γυναίκας με τρία παιδιά ,και εύπορης επιχειρηματία ήταν η δυσκολότερη αλλά και η πολυτιμότερη περίοδος της ζωής μου! Ξαναπήρα το τιμόνι στα χέρια μου αλλά δεν υπήρχε πια καράβι κι έτσι το ναυπήγησα απ’ την αρχή! Βρήκα το λιμάνι μου στο συνταξιδιώτη της ζωής μου, το Δημήτρη μου και πλέουμε πλέον μαζί σε ήρεμες θάλασσες.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μου!
Το μεγαλύτερο δώρο μου ως τώρα το ακόμα πιο υπέροχο πρώτο μου εγγόνι! Έχω τον καλύτερο και πιστότερο σκύλο του κόσμου τη Μπέλλα μου που με ακολουθεί παντού, ακόμα και στη θάλασσα! Έχω καλούς και πολύτιμους φίλους που δεν θα αναφέρω ονόματα, ξέρουν αυτοί… Ήταν πάντα δίπλα μου, συνεχίζουν να είναι και μ’ έμαθαν να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Κάνω τα επαγγέλματα που μου αρέσουν, ( Δεν ντρέπομαι πλέον για την πολυσχιδή προσωπικότητά μου, είμαι τουριστικός επιχειρηματίας, διακοσμήτρια & αρχιτέκτονάς εσωτερικών χώρων, και Life Coach) δίνοντας διέξοδο στη δημιουργικότητά μου και στην ανάγκη μου για άμεση επαφή με τον κόσμο.

Έχω μια ακόρεστη δίψα για διάβασμα και τα βιβλία. Στάθηκαν πραγματικά οι καλύτεροι μου φίλοι, αφού με συντρόφευσαν, με δίδαξαν και μου έδωσαν παρηγοριά και δύναμη σε στιγμές που έτυχε να μην υπάρχει κανείς άνθρωπος δίπλα μου.

Σπούδασα αρχικά διακόσμηση και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και πήρα το δίπλωμά μου από το “Velios School of Art” Μετά σπούδασα Life Coaching και πήρα το δίπλωμα μου από την “Coaching Evolution International”. Μετά πήρα το πιστοποιητικό επιμόρφωσης “ΕΚΠΑ” Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην “Ψυχοθεραπεία Θεωρία και πράξη” και συνεχίζω…

Σήμερα νιώθω πραγματικά ευλογημένη ( όχι όπως στο FB ) και πλήρης!
Το Coaching έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου, Ήταν ο κρυφός οδηγός μου, να ξεπεράσω όλα τα εμπόδια , να πιστέψω στον εαυτό μου και να απολαμβάνω πλέον τη ζωή μου όπως εγώ θέλω!

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Επικοινώνησε μαζί μου είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Μη διστάζεις να δοκιμάσεις μια ώρα συνεδρίασης εντελώς δωρεάν γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις πως ακριβώς λειτουργεί και φυσικά θα χαρώ πολύ να λύσω οποιαδήποτε απορία σου.